hits

#Metoo.

Åh hvor skal jeg i det hele tatt starte? Det er få ting som provoserer meg mer enn typiske feminist-saker. Mannssjåvinisme er et ord men det finnes ikke noe slikt for kvinnfolk? Er det fordi det er den betydningen ordet "feminist" har fått nå? Når gikk feminisme fra å være likestilt til å bli hat mot mannfolk? Alle mennesker med det mannlige kjønnsorgan er ikke voldtektsmenn jenter! *Puste ut*

Vi har vel alle sett kampanjen som er viral nå hvor jenter deler bilder og bruker hashtagen #metoo hvis de har blitt utsatt for alt fra voldtekt til verbal trakassering fra mannfolk. Jeg sier ikke at voldtekt er ok. Men jeg tror nok mange kan roe seg litt ned. Hvis du får et kompliment av en creep på byen eller en bygningsarbeider i grøfta så overlever du nok det uten at det får noe som helst slags impact på livet ditt.

For et par uker siden så jeg en Instagram hvor en jente hadde tatt bilde med alle mannfolk som hadde drevet med "catcalling" etter henne. Catcalling: plystre, flørte, komplimentere, prøve seg... Stakkars mannfolk tenker jeg. Hvis en fyr komplimenterer kjolen din eller utseendet ditt kanskje han bare prøver å være hyggelig eller faktisk synes at du var fin? Slutt å gjør så big deal ut av alt folkens. Alle har ikke en baktanke.

Har mannfolk gjort deg redd til å gå ut i mørket på kvelden? "Jeg kan jo bli voldtatt!"... Vel, bare fordi et mannfolk har utstyret til det så er vel ikke det ensbetydende med at det kommer til å skje. Jeg kunne sikkert både voldtatt og drept deg selv også - jeg kommer jo ikke til å gjøre det tho.

Hilsen Skulle_ønske_jeg_var_født_i_mannekropp92

{

3 kommentarer

17.10.2017 kl.21:38

Er så enig med deg skrev selv et lengre innlegg på min blogg.

Mannfolk er fra naturens side ikke noe annerledes enn andre dyrearter,de viser frem sine edle deler og mener stortsett ikke noe vondt med det!

Mannfolk tenker med begge hoder av og til stikker kUn det minste frem for å tale.

Det at mannfolk flørter er også fra naturens side det er tross alt en konkurranse for mange å nappe til seg noe de får øye på..mannfolk er jo full av testosteron slik er det for de fleste andre dyrearter på vår jord.

Det vi kvinner gjør er av en slags ren krenkelse med å forveksle vår motsatte kjønns for å utøve noe ulovlig når det egentlig er og ligger i de barske mannfolk..

18.10.2017 kl.01:02

Innlegget ditt er ufattelig provoserende. Hilsen en som ble utsatt for seksuelle overgrep av kjæresten sin i 7,5 år.

21.10.2017 kl.14:03

Vår nye Norge ... tusen takk alle dere som ønsker masse mesteparten av flyktninger som for det meste består av unge menn som vi ser hva som skjer masse av rundt i dag.

MEN vi tier ihjel ....norske mannfolk voldtar også så hvorfor skal vi ha flere og verre voldtektsmenn inn??De har en helt annen kultur og livsyn flesteparten og syntes dem bør å leve etter våre regler og lover.

Håper noen står opp snart jeg må også slutte å gjemme meg blant mange av de sauseflokkene som er livredde for å bli omtalt rasist.

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv