hits

Vinterdepresjon.

Grått. Mørkt. Kaldt.

Det er mørkt når man står opp og mørkt når man legger seg. Snart er det mørkt når man starter på jobb og mørkt når man er ferdig på jobb også. Nå kommer vinterdepresjonen snikende, sakte men sikkert. Er du klar?

Jeg føler mange har et veldig romantisert syn på høst og vinter. Kakao, søte tøfler, strikkegensere. Orange og gule løv ligger strødd hulter til bulter på marken. Det er dessverre ikke bare positivt med den årstiden vi trer inn i. Det blir mørkt og kaldt, glatt og vått. Det tar dobbelt så lang tid å gå til jobb siden man må gå i 4 kilometer i timen for å ikke gå på trynet.

Det kan være veldig koselig å sitte inne med film og te mens det laver ned fra himmelen, men det er derimot mindre kult å gå på butikken i "fåkk og råkk". Jeg både liker og misliker mørketiden. Det er lett å rulle seg inn i dyna og bli der hele dagen, spesielt når det ikke er oppholdsvær. Men jeg overlever vel denne vintersesongen også, slik som alle tidligere. Tiden går så fort at det blir vel snart nok vår igjen sier optimisten.

Én kommentar

Victoria Larsen

05.11.2017 kl.18:50

Kjenner også på denne følelsen når vinteren kommer.. klem <3

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv