hits

Delete.

Her om dagen søkte jeg etter måter å passordbeskytte bloggen min på. Iblant blir jeg så lei og føler at det meste jeg har skrevet er "syt og bæs". Klaging og negativitet med andre ord. Jeg vurderte også å slette hele bloggen, men jeg er jo veldig glad i å skrive. Pluss at jeg har skrevet mye i vanskelige situasjoner og harde stunder som jeg kan gå tilbake og lese og huske presis hvordan jeg hadde det. Jeg skriver jo ærlig og ekte - så selv om det ofte kan føles helt dust ut i ettertid så var det jo det jeg følte akkurat der og da.

Jeg har jo hatt mange blogger før og jeg har jo testet ut de fleste bloggplattformer, så hvis jeg hadde slettet bloggen så hadde det nok ikke gått så lang tid før jeg hadde skapt meg en ny en. Jeg får holde meg til denne. Jeg vil heller ikke slette innlegg og "begynne på nytt" men iblant føles alt håpløst. Slik er det bare, og slik er det vel for alle.

Når jeg er lei meg og føler at jeg ikke får til noe som helst så er det alltid skrivingen min sambo tar opp. Altså at han mener at jeg er flink til å skrive. Så hvis jeg skulle slettet litta bloggerten hva skulle jeg vært flink til da. *ironisk oppned smilefjes* (:

Jeg kunne jo fjernet den helt og heller skrevet i en privat dagbok, men jeg byr på meg selv så hvem som helst skal få lov til å lese om mitt miserable liv. He-he. Jeg får ut ekstremt mye følelser, angst, sorg og sinne av å skrive så det vil jeg fortsette med. Jeg må(vil) også bli flinkere til å oppdatere bloggen.

Processed with VSCO with m3 preset

Én kommentar

Jernbanefrua..

22.03.2018 kl.02:03

Blogg er bra, rett og slett :-)) det får jeg tru er konklusjonen til alle som er her inne ;-) ha en god natt :-))

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv