hits

Changes?

Realiteten slår meg i fleisen. Shit, jeg begynner å bli gammel!

I år fyller jeg 26 år og det får meg til å tenke på hvor mye jeg har forandret meg bare de siste par årene. Jeg har gått gjennom ulike faser, spesielt utseendemessig. For rundt 10 år siden var jeg såkalt "emo"(10 år siden wuæææ).. For 4 år siden var jeg "hippie". Sminkebruken har vært minimal og sminkebruken har vært ekstremt. Klærne har vært helsorte og de har vært fargerike mønstre og logoer. Kanskje om noen år ser jeg tilbake på denne tiden og tenker herregud hva prøvde du på gøøørl. slik som jeg gjerne gjør om mine tidligere erfaringer.Lurer på hvordan jeg kommer til å se ut når jeg blir 30 gitt!

Det er selvfølgelig ikke bare utseendemessig jeg har forandret meg. Jeg har stengt meg selv inne til tider, andre ganger har jeg bydd alt for mye på meg selv. Jeg har vært ganske egoistisk og jeg har vært veldig gavmild. Jeg har hatt flere "beste"venner som jeg har null kontakt med den dag i dag. Er ikke det litt pussig. De jeg hadde best kontakt med og var nærmest med på den tiden har absolutt ingen innvirkning på meg og mitt liv nå lengre.

Angsten min har forandret seg helt. Eventuelt at jeg har forandret meg også har angsten har fulgt etter. For eksempel hyperventilerer jeg aldri lengre(bank i bordet). Men jeg har utviklet mye stress. Jeg prøver å bli flinkere men jeg stresser uansett hva jeg skal. Om jeg skal på jobb, om jeg skal på kino, hvis jeg skal reise... I begynnelsen kom jeg på jobb 1 time før vakta mi egentlig begynte. Så kuttet jeg det ned til en halvtime, og nå prøver jeg å bli enda flinkere enn det. Det er veldig slitsomt, og jeg bruker unødvendig mye tid på det siden det blir en del venting. Før var jeg mer spontan, jeg kunne hoppe på bussen uten å tenke over det, eller følge med en kompis hjem til øya uten å ha pakket en uke i forveien.

Jeg pleier å si at jeg "stresser for ikke å stresse" men egentlig er det helt idiotisk og gir ingen mening. Note to self: Take a chill pill. Det er sikkert nok å komme på jobb og avtaler 10 minutter før tiden.

Én kommentar

Victoria Larsen

22.03.2018 kl.11:39

Du er så flott! Spesielt å tenke over hvor gammel man er :-)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv