hits

Singel på byen?

De siste årene har jeg vært en del ute på byen alene/med venninner, altså uten sambo. Og så å si hver gang får jeg samme spørsmål: Hvor er David??? Det virker nesten som om folk tror at det er slutt bare fordi jeg er ute på byen uten han... Jeg blir alltid litt overrasket når jeg får det spørsmålet på en noe sarkastisk måte. Jeg og bestevenninna mi er kjempeofte ute på byen bare vi to og mange tror at hun er singel ettersom at de aldri har møtt typen hennes eller sett henne sammen med et mannfolk. Jeg synes egentlig det er ganske teit. Liksom at å dra ut på byen er ensbetydende med at man er singel...

Kanskje folk har avstandsforhold, ikke gjør alt sammen, eller i vårt tilfelle er som sambo som blir kjempedårlig så han drikker ikke så mye/ofte. Man MÅ jo ikke henge sammen 24/7 selv om man er kjærester eller samboere heller.

Noe som irriterer meg grønn er folk jeg vet er i forhold men som er "singel på byen". Det er helt latterlig. Nå snakker jeg ikke om folk som har en enighet om et åpent forhold for eksempel. Nei, jeg tenker på par hvor partneren drar ut på byen og later som om h*n er singel. Jeg har hørt mannfolk si "Jeg er egentlig singel, vi har bare ikke fjernet forholdet fra Facebook ennå!" og "Hvis jeg er forlovet, hvor er ringen min da?!" Idioter. (Det er nok ikke bare mannfolk som gjør slik heller men jeg har kun opplevd det med boys.)

Jeg har skrevet det før og jeg skriver det igjen: Vet kjæresten din at du er singel?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv