hits

"Kati kommer du tell Ainnes?"

Jeg er opprinnelig fra Andenes på Andøya. Jeg har bodd på Sortland siden 2011 men i 2014(som var en veldig spesiell periode for meg) var jeg hjemme så å si hver helg i rundt 10 måneder og siden den gang har både venninner og kompiser mast på meg: "Kati kommer du tell Ainnes?"

Spesielt folk jeg ble bedre kjent med på denne tiden, siden de ble vant til at jeg var "hjemme" hver helg og det er jo forståelig forsåvidt. Min nærmeste venninne på den tiden har jeg null kontakt med den dag i dag. Eller, hun kuttet meg ut rettere sagt. Jeg taklet ikke å være så nær med henne lengre ettersom hun maste så ekstremt mye om når jeg skulle komme på besøk også videre. Til slutt følte jeg meg kvalt. For min del kunne vi nok fortsatt vært venninner uten å være så close men hun var vel litt "alt eller ingenting" så hun slettet meg fra Facebook, Snapchat, Instagram, alt. Jeg respekterte det da.

Hun har prøvd å kontakte meg flere ganger i ettertid og jeg har møtt på henne et par ganger på byen. En gang sto hun å ropte etter meg på en uteplass mens jeg gikk hjem. Hun har til og med kontaktet sambo for å få tak i meg... Sorry girl, jeg er ikke en jo-jo som du kan trekke til deg og støte fra deg som du ønsker. Det var jo trossalt ditt valg.

I blant tenker jeg at jeg savner henne. Vi gjorde mye gøy og opplevde en hel del sammen. Hvis jeg ser eller hører noe tenker jeg av og til "Åh, dette skulle jeg vist/fortalt henne..." Men det er bare i typ 0,2 millisekunder før jeg snapper ut av det og minner meg selv på at det vennskapet vi hadde var nok ikke så bra uansett. Det var vel egentlig et enveisforhold på mange måter. Jeg følte at jeg aldri hadde en god nok unnskyldning til å slippe unna. Hvis jeg var blakk så spanderte hun og hvis jeg ikke hadde sjåfør så kom hun å hentet meg. Dette har jeg fortalt til folk i ettertid og jeg har fått responser som "Å buhu! Stakkars dæ som fikk gratis drekka, inngang og skyss!" Moralen i historien er: Man kan ikke kjøpe seg venner.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv