hits

Shuriken.

En sen fredagskveld tar du kontakt med meg, du er sikkert på en snurr. Hvorfor skulle du ellers kontakte meg etter flere år med stillhet? Ok, det er kanskje ikke helt sant. Jeg har tross alt møtt deg 3 ganger de siste par årene. Du sender bilde av en tyrkerflaske. Ah, han er nok full og ensom tenker jeg. Du spør meg hvordan det går og komplimenterer meg med å si at jeg ser bra ut. Long time no see liksom. Jeg er edru, på tur på jobb faktisk. Du spør om vi kan holde kontakten. Jeg spør deg hvorfor det, hva er dine intensjoner?

Du hadde sjansen og du kastet den bort, du snurret meg rundt lillefingeren og brukte meg. Det er helt latterlig å tenke tilbake på. Jeg skjemmes. Skjemmes over at jeg ikke stod opp for meg selv. Skjemmes over at jeg var så liten og teit. Jeg var din dirty little secret. Jeg ville fortelle folk om oss, var så stolt og ville skryte. Jeg var "slævjeførelska". Dum og blind. Hvorfor? Vi har jo aldri engang kysset.

Vi pleide å høre på en sang som het Shuriken. Nå i ettertid vet jeg at shuriken er ninjastjerner. Skjulte våpen. Jeg var skjult og du var mitt våpen. Selv om du ikke var litt min engang. Kanskje har min bestekompis rett, kanskje har jeg fortsatt uoppløste følelser som aggresjon eller anger over dette men egentlig er det ikke din feil. Det var jeg som lot meg brukes.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv