hits

Utro + utro er ikke lik trofast.

Noe jeg aldri har skjønt meg på er folk i forhold som er utro. Punktum. Noe jeg heller aldri har skjønt meg på er folk i forhold som er utro for så å bli sammen med den personen som vedkommende var utro med også blir den nye personen overrasket over at h*n er utro på nytt igjen.

Wow, dette var komplisert gitt. Et eksempel: Ole er sammen med Kari. Kari er utro mot Ole med Per så hun dumper Ole for Per. Etter en stund i sus og dus blir hun lei av Per og er utro atter en gang med Bob. Per blir kjempesjokkert, skuffet og knust. ??? Hvordan kan du ikke ha sett den komme. Hvis en person var utro og holdt på med deg da vedkommende hadde en tidligere partner hvorfor skulle vedkommende plutselig være trofast med deg i deres nye forhold?

Jeg sier ikke "en gang utro, alltid utro" for jeg har hørt om engangstilfeller og situasjoner man ikke kan sette seg helt inn i uten å ha opplevd det selv men fortsatt. Jeg synes bare det er rart at en person skal bli SÅ heartbroken over at partneren sin er utro når de allerede visste at de er kapabel til det siden deres forhold startet med at de var utro sammen. Nå ser jeg for meg at jeg kommer til å få kommentarer som "alle er kapabel til å være utro da!" Nei vet du hva, jeg tror faktisk ikke det gitt. Noen av oss har en ekstrem stor samvittighet. Noen av oss kan ikke lyve. For noen av oss betyr sex mer. Et cetera.

Jeg har ikke opplevd utroskap i egne forhold, men jeg hadde en gang en nær venninne som var utroskapen selv. Kompiser og venninner mente at hun måtte være en dårlig venninne av den grunn og skjønte ikke hvordan jeg fortsatt kunne holde ut med henne når jeg viste hva hun var i stand til å gjøre mot sin kjære. Hvorfor skulle hun ikke dolke meg i ryggen da liksom. Ding, ding ding! Vi har null kontakt i dag for å si det slik.

"Don't hate the player, hate the game" - said every cheating bastard ever. Liksom at det er slik samfunnet fungerer. Hah! Man må kunne ta ansvar for egne valg også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv