hits

Dirty little secret.

Har du noen gang vært forelsket i noen som ikke følte det samme for deg? Jeg har vært ganske heldig i mitt liv. Jeg er en typisk forholds-person og etter at puberty hit me like a truck har jeg som regel fått guttene jeg ville ha. He-he. Det var en tull. Jeg venter fortsatt på at toget skal komme jeg...

En gang i mitt liv kan jeg huske å ha vært håpløst forelsket i en gutt som ikke brydde seg særlig mye om meg. Men han var jo så fin! - Liksom at det er en unnskyldning til å kunne gjøre hva man vil og oppføre seg som en drittsekk. På den tiden var det tydeligvis min logikk.

Det var ubesvarte snaps, sms'er, facebookmeldinger. Falske forhåpninger. Drømmer. Ønsketenkning. Hverdagen min bestod av dette individet. Ikke misforstå, vi hadde kontakt. Alt var bare på hans premisser. Han tok gjerne kontakt med meg en sen vinternatt og ville at jeg skulle komme på besøk. Men han ville ikke at noen skulle vite det. Det skulle liksom være vår hemmelighet. Jeg husker et par insidenter hvor jeg var passasjer i bilen hans og noen av våres felles venner så oss sammen. Han brydde seg veldig mye om hva andre mente og syntes. Jeg kunne derimot ikke brydd meg mindre, faktisk så ville jeg fortelle det. Da han trodde at ingen visste det hadde jeg sikkert fortalt det til 10+ stykker. Jeg var jo så glad, jeg trodde oppriktig at det skulle bli oss til slutt og jeg var ganske tålmodig om jeg så må si det selv.

Nå i ettertid så tenker jeg herregud, patetiske kvinnfolk hva var det du holdt på med?! Det er lett å se det fra utsiden, men når man står midt oppi det selv og er dødsforelsket så tenker man ikke klart. Jeg hadde nok gjort hva som helst for han på den tiden. Gutten som ikke engang ville bli sett sammen med meg. Han skammet seg sikkert over meg, for han kunne vel se hvor latterlig jeg var. Han visste nok akkurat hva han holdt på med da han snurret meg rundt lillefingeren.

Det finnes to ulike tidsrom i mitt liv som jeg hater å gjenleve i hodet mitt fordi jeg blir så ekstremt sint og da aller mest på meg selv. Jeg var ikke snill med meg selv. Jeg lot meg brukes. Jeg lot meg manipuleres. Jeg stod ikke opp for meg selv. Takk gud for at den tiden er over og at det er årevis siden nå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv