hits

Cool story bro.

For et par dager siden spurte jeg sambo om han synes at jeg er frekk. *le* Jeg kan til tider være litt frekk i kjeften men det er bare fordi at jeg blir så frustrert over folk som ikke klarer å ta et hint, ta et nei eller gi seg. Vi var nettopp på en fest med en "kompis" som alltid blir så ekkel når han drikker selv om han er fullstendig klar over at jeg har samboer og er veldig opptatt. Når alkoholen går inn så går vettet ut. Jeg kjenner til flere slike og det er alltid samme regla: "Han er egentlig en kjempehyggelig fyr edru, men han kan ikke oppføre seg når han drikker." Det er jo ingen unnskyldning det... Folk velger vel selv hva de sier og gjør uansett om de er edru, brisen eller sveiseblind på fylla.

Han satte seg nærmere og nærmere meg, prøvde å holde armen sin rundt meg bakfra og prøvde å holde hånda si på låret mitt... NOPE. Først prøvde jeg å bare dytte han bort siden jeg er ganske(smått) tålmodig mens til slutt smekket jeg bort hånda hans og flyttet meg unna. Da var det "unnskyld, unnskyld" før det gikk kanskje 2 minutter også prøvde han på nytt igjen... Æsj. 

Ta et hint. Ikke bare vrir jeg meg unna deg i kleinhet men jeg ser ikke engang på deg mens du prater, jeg himler med øynene og svarer "åja, kult" eller "cool story bro" småfrekt til alt du sier. Det faktum at jeg seriøst må smekke deg over fingrene og du vil fortsatt ikke innse at jeg ikke er interessert gjør meg kvalm.


Dette er meg, med piggene ute. :-)))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv