hits

0505.

Happy Friday! 

På onsdag tok jeg ny tatovering, endelig! Jeg har alltid hatt lyst på mange tatoveringer, ikke såkalt sleeve eller store motiver men flere små - med betydning. Jeg forsøker å ta cirka en tatovering i året og nå hadde jeg ikke tatt noe siden jeg tok kent-tatoveringen på innsiden av overarmen i fjor sommer. Denne gangen tok jeg min minste tatovering noensinne, det gikk kjempefort! Jeg tok tallene 0505 på håndleddet, i sambo's håndskrift. Når håndskriften til David ser ut som en 5-åring sin hvorfor ikke få den foreviget på sin kropp?

0505 står for 5 mai. Dagen vi ble offisielt kjærester back in the dayz når vi var tenåringer.

Jeg fortalte ikke noen om planene mine bortsett fra bestekompisen min. Grunnen til dette er at jeg regnet med å få mye dritt siden jeg tok en ny "David-tatovering". For 5 år siden tatoverte jeg navnet hans i nakken og det var ikke så kult da han senere dumpet meg. Jeg fikk høre ting som "Du kan jo skrive Beckham bak!" eller "Er det starten på en lang liste med kjærester?"... Jeg valgte heller å ta cover-up så jeg fikk tatovert In Flames-logoen over det i nakken.

Ikke engang sambo visste om at jeg skulle tatovere den. Jeg sparte på skissa i flere år så jeg tror ikke han så den komme. Han ble overrasket og glad. ♥

{

Jeg har fått noen reaksjoner allerede om at jeg er dum også videre. Mitt legeme, mine valg. I verste fall er det vel bare å ta en ny cover-up. Det er jo ikke så farlig. Dessuten står det i hvert fall ikke navnet hans nå. 0505 er ikke bare datoen heller, det er symbolikk for meg. Vi har vært gjennom mye dritt alle disse årene sammen og jeg har slitt og jobbet ekstremt mye med meg selv. Det er en tid jeg aldri kommer til å glemme uansett.

Én kommentar

Victoria Larsen

27.04.2018 kl.14:10

Så gøy med ny tatovering! Kjempe fin :-D

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv