hits

Forhold og pause.

Jeg nevnte dette temaet litt for 2 uker siden men jeg er ikke ferdig ennå. Hva vil det si å ha en pause i forholdet sitt? Jeg har aldri opplevd dette selv så jeg vet faktisk ikke og jeg skjønner det heller ikke. I mine øyne er man enten sammen eller ikke sammen lengre. Hva vil det si å ha pause???

I mine øyne er å be om pause i forholdet en bullshit unnskyldning for å holde den andre personen på pinebenken fordi man er usikker selv. Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor folk gjør dette. Enten vil man vel være sammen eller ikke. Vil man være sammen så er man sammen, vil man ikke være sammen så gjør man det slutt. Pause er jo bare tull. Eller?

Hva skal man gjøre hvis partneren sin ber om en pause? Det må jo føles helt jævlig. Skal man liste seg rundt på tå i usikkerhet og frykt for at man skal gjøre noe galt slik at det faktisk blir slutt? Ha respekt nok til å dumpe partneren din hvis det ikke føles rett. Det er bedre å få et nei slik at man vet, enn å gå rundt med falske forhåpninger. Det er vel bedre å få sannheten slengt i ansiktet slik at man kan komme seg videre enn å gå rundt uviten og late som at alt er bra når det åpenbart ikke er det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv