hits

Jeg fikk lyst til å skrive et "ting som irriterer meg"-innlegg i dag. Det er nok på tide!
Også kjent som pesten.- Folk som ringer deg men du rekker ikke telefonen, så du ringer tilbake 1 minutt senere men da svarer ikke vedkommende. Altså hva faen. Kaster folk telefonen fra seg hvis man ikke svarer?

- Folk som spør om ting de egentlig ikke vil vite. Jeg blir ofte kalt for ærlig, og dumme spørsmål får dumme svar. Eller folk som spør om min mening også blir vedkommende sur av svaret mitt. Hah.

- Folk(spesielt jenter) som sier ja men mener nei. Jeg har pratet med frustrerte kompiser om dette mange ganger. Du kan ikke si at det er greit at kjæresten din drar ut på byen for så å lage helvete fordi han faktisk drar. Jeg skjønner ikke.

- Personer som spør meg dumme spørsmål siden jeg er vegetarianer. Det er skremmende mange som tror at alle veggiser lever på salat... "Vegetarianere spiser jo opp maten til dyrene!" He-he, blir aldri lei av den vitsen gitt.
 
- Folk med barn/babyer som oppfører seg som om de skal ha førsteprioritet på alt. Akkurat som om de er de eneste i verden som har født... At du har et avkom betyr ikke at du automatisk får spesialbehandling. Sit yo ass down.

For rundt 2 uker siden farget jeg håret mitt mørkerødt... and I love it! Jeg har aldri hatt rødt hår tidligere - men en gang hadde jeg en lignende rød/lilla farge. Den gang bodde jeg hjemme og farget håret hos frisøren, mens nå brukte jeg en semipermanent farge fra Manic Panic som betyr at fargen vaskes ut mer og mer for hver gang man dusjer håret. Men jeg trives veldig godt med det så jeg har allerede bestilt en ny boks hårfarge. :)

Siden jeg har mest erfaring med bleking som ikke farger av så fikk jeg meg et lite sjokk i begynnelsen. En rød nakke og røde ører er jo pent... Nå har jeg lært til neste gang at jeg burde bruke rød, lilla eller svart lue, genser/topp og jakke i begynnelsen. For ikke å snakke om sengetøyet. ;)

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with a4 preset

I fjor... (?) Rart å skrive "i fjor" når jeg snakker om 2016... men men. I fjor hadde jeg som nyttårsforsett å spise sunnere. Dessverre så varte ikke dette så veldig mange måneder. Jeg tror det er fordi jeg var alt for streng med meg selv. Jeg sluttet helt å spise ostepop - som liksom er min holy grail. Jeg spiste aldri potetgull eller godteri, kun "sunnere" godis som for eksempel popcorn på lørdag også videre. Det endte såklart med at jeg sprakk - sikkert fordi jeg stilte alt for høye krav til meg selv.

Så i år så har jeg fortsatt tenkt til å spise sunnere - Jeg er jo såklart fortsatt vegetarianer, snart på mitt femte år. Men jeg kommer ikke til å leve på riskjeks og gulrot slik som jeg gjorde i begynnelsen av 2016. En annen ting som var dritt med dette nye kostholdet var at jeg ble en ordentlig lettvekter når det kom til alkohol. Hvis alt man har spist i løpet av en dag er knekkebrød så går rusen fort til hodet på en.

Men kosthold og sunn mat er ikke mitt største nyttårsforsett. Mitt største nyttårsforsett er å fortsette å stå opp for meg selv. Å ikke la meg selv utnyttes av falske venner og mennesker med dårlige intensjoner. Er du dumsnill så kommer folk til å utnytte deg. Har du en venninne som ikke kan glede seg over din suksess så lenge det ikke gagner hun selv? Let that hoe go. Man trenger ikke slik negativitet i livet sitt! Folk som konstant rakker ned på en, eller får deg i dårlig humør. Jeg er lei. Uansett hva man sier og gjør så blir det feil. Til slutt så orker man bare ikke mer. *sett inn muskel-emoji her*

Processed with VSCO with c1 preset

For første gang noensinne så har jeg feiret jul hos- og vært hele romjula hos svigermor. Tidligere år så har jeg reist mye mellom familien min og svigermor. Mens nå overnattet vi hos svigermor hele tiden også var jeg bare en dagstur på julaften hos familien min og åpnet julegaver. Grunnen til dette var fordi det ble så mye sosialt ellers i jula. Både første og tredje juledag var vi på puben med fine folk. Ellers har jeg og min kjære både vært på besøk og hatt besøk med litt pilsing og kos.

Siden jeg var hos svigermor på julemiddagen så ble det vegisterkaker(les: vegetariske medisterkaker) til middag - i motsetning til jula før da jeg motvillig spiste potet til middag... Jeg er vegetarianer på mitt femte år nå, get over it.

Jeg har hatt en kjempefin jul med mye fest og kos. :) Fine presanger fikk jeg også!

{{

Nå er det et par uker siden jeg blogget sist, men som dere vet så kommer jeg nok aldri til å blogge daglig igjen slik som jeg gjorde for et par år siden. Jeg tenker kvalitet over kvantitet. Det er ikke alltid like lett å blogge heller. Som jeg har skrevet tidligere så har jeg jo mest blogglyst når det er noe som plager meg, en sak jeg brenner for eller når jeg har noe (dritt) hengende over meg. Å blogge er mitt utløp, istedenfor å gråte eller drive med selvskading som jeg har gjort tidligere. Uansett - Godt nytt år fine folk!

Endelig har vi kommet til 2017. Jeg har gledet meg og sett fram til å starte et nytt år med min kjære. Hadde noen spurt meg for et par måneder siden hvordan mitt 2016 har vært så hadde jeg nok svart ganske negativt. Selvfølgelig har det vært oppturer slik som valentinsdate med RSP, ferien vår i USA, festival med Sondre Justad og avskjedskonserten til Kent. ♥

Men det har også vært nedturer. Dødsfall i familien, krangling, dritt.
Påsken min var helt forferdelig.

Men så snudde året plutselig om på slutten. Jeg fikk meg en ny jobb som jeg trives kjempegodt i, og ikke minst så ble jeg og min kjære huseiere! <3 Måtte 2017 bli et fint år, uten så mange berg- og dalbaner. På forhånd takk!

{{
Bilder fra gårdagens feiring.

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv