hits

Jeg savner å skrive. Jeg savner å uttrykke meg selv. Men i en hektisk hverdag så blir det gjerne lite blogging. Credz til meg selv som var rosablogger i 5+ år tidligere og produserte minst 4 innlegg hver dag samtidig som jeg var student. Jeg jobber ganske mye for tiden. For eksempel jobber jeg hver eneste helg. Jeg har aldri helt fri. Enten så jobber jeg på Petroleum eller så jobber jeg på Stormberg eller begge delene.

Det er hardt, men jeg er kjempestolt av meg selv. Jeg har for første gang i mitt liv en sparekonto. Tenk at jeg var 25 år før jeg skapte min første sparekonto. Det er ikke helt sant da siden jeg brukte å spare kontant i madrassen tidligere. Jeg trives. Jeg og sambo har det bra, vi har vårt lille hus som er bare vårres. Og han er bare min. ♥

{

Hei! Over en måned siden sist blogginnlegg ja... Jeg håper alle fikk en fin valentinsdag, uansett om du skjemte deg selv bort eller om du mottok blomster og presanger. Sambo fikk roser og gaver mens jeg fikk et par flasker vin. ;) God deal det!

{

I kveld skal vi ut å spise på Petroleum ettersom det er steaknight. Sambo har hatt en ønske om det i ukesvis nå så jeg booket oss bord som en del av valentinsgaven hans. ;) LP-plater og graverte mansjettknapper var ikke nok si!

Jeg kjøpte meg nye Vans i valentinsgave til meg selv. <3

{

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv