hits

De siste dagene og ukene føler jeg at jeg har gått på autopilot. Jeg har hverken vært superglad, sint eller trist. Bare likegyldig. Men jeg har opplevd helt ut av det blå at jeg kan få "gråten i halsen". Det vil si at det føles ut som om jeg er på tur å begynne å gråte, plutselig - Av ingenting. Hva det kommer av vet ikke jeg, men jeg synes det er ganske snodig.

Greit at jeg har slitt mye med depresjoner og at jeg gråt så å si daglig tidligere... men da var jeg jo lei meg, negativ, isolert, innesluttet osv. Well well, jeg får vel bare håpe på bedre tider snart. Dette livet svinger jo som Tarzan i lianer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"En ulykke kommer sjelden alene" heter det. Gjelder dette brudd også? Eller har det noen sammenheng med sommeren? Jeg vet om og kjenner flere som har blitt single i det siste og jeg synes at det er litt pussig. Det virker som at et brudd er som en dominobrikke som utløser flere brudd etter hverandre.

Jeg har lest litt om dette før - at det påstås at hvis venninna di dumper typen sin så er det større sannsynlighet for at du kommer til å gjøre det samme enn hvis alle sammen er par. Jeg skjønner det jo på en måte, at man blir mer mottakelig til å påvirkes av andres valg og handlinger. Men jeg synes fortsatt at det er rart. Hvis en venninne klager om typen hennes til meg så betyr ikke det at jeg også kommer til å klage på min sambo liksom... Er du i et ulykkelig forhold, kom deg ut. For all del. Men ikke dra med deg venninna di. Eller jo forsåvidt. Hvis du lykkes så var nok ikke forholdet deres så sterkt i utgangspunktet uansett.

Har det noe med sommeren å gjøre kanskje? Jeg føler at mange absolutt vil være singel på sommeren siden dette er sesongen for lite klær(let's be honest: nakenhet) på sene sommerkvelder med litt for mye alkoholer og kos. "Single and ready to mingle!"  Ikke kast bort forholdet ditt på en sommerflørt da.

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv