hits

På mandag startet ferien min. 3 uker. Som jeg har skrevet tidligere så har vi ikke så store planer. PRIDE-parade, hyttetur og bryllup. Det er vel det. Det stresser meg litt egentlig. Jeg er redd for å få for mye tid til å tenke og overanalysere. Jeg må holde meg opptatt. Blir jeg sittende å tenke så går det til helvedde. Hodet mitt, hjernen min, tankens kraft. Jeg er min egen verste fiende.

So far so good, men det kan ha noe å gjøre med det faktum at vi har sett 15 filmer i det siste. Jeg gleder meg til i morgen i hvert fall. Da blir det champagnefrokost og PRIDE-parade med bestevenninna mi. ♥

{

Hvor rart er det ikke at jo mer man gjør iløpet av en dag jo mer energi har man til overs? Jeg har merket at hvis jeg har fri en dag så kan jeg ligge på sofaen å se på youtube hele dagen mens de dagene hvor jeg har jobb så kommer jeg hjem og hiver meg over middag, oppvask og klesvask. Jeg synes at det er ganske ironisk egentlig.

Jeg har hørt at folk påstår det samme om fyllesyke. Hvis du bare ligger i sengen og synes synd i deg selv så kommer du til å føle deg dritt, men står du opp og tar fatt på dagen så kommer formen til å bli bedre etter hvert. Ikke at jeg vet noe om dette siden jeg aldri blir fyllesyk. :') Wonderchild.

Nå har jeg begynt å se på RuPaul's Drag Race og jeg elsker det. You better work! Jeg synes at det er helt lov å være slappis en gang i blant og bruke hele dagen til å se på serier.


Fine Lothepus-lua svigermor har strikket til meg. ♥

Haha, i dag skal jeg by på meg selv. Dette er en historie som skjedde meg her om dagen.

Jeg var pottetett av allergi men jeg måtte snike meg en tur på butikken, ettersom at nærmeste butikk er rett over veien fra huset vårt så er det vanligvis null stress... På tur inn i butikken ser jeg at det sitter 3 personer ved inngangen som virker plagsomt positive. Jeg skvatt til da de overivrig ropte "HEI!" så jeg snudde meg for å se om det var noen jeg kjente Tårene triller ettersom at jeg er superallergisk. Jeg trasker inn i lokalet og røsker med meg blå powerade og hvitost før jeg går til kassen. Jeg står å tørker tårer mens jeg pakker i handleposen min siden allergien har tatt overhånd. På tur ut av butikken blir jeg bråstoppet av gjengen med aktivister. De prater om skolegang for jenter i fattige land. Jeg føler meg ekstremt brydd og vil egentlig bare løpe hjem.

Den ene damen var svensk, og da hun oppdaget at jeg hadde på meg en kent-genser så spør hun om jeg er svensk... Jeg var virkelig ikke i humør. Vanligvis hadde jeg blitt superglad for å snakke om kent og sikkert vist fram min nye tattoo i samme slengen. Jeg forsøker å komme meg unna ved å takke nei men de fortsetter å presse på meg shitloads med informasjon, prosenter og elendighet. Tårene mine triller og jeg skjønner ikke at aktivistene ikke ser det? Kanskje de trodde at jeg sto å grein for fattige jenters skolegang(?) Til slutt tar dama frem et nettbrett og vil ha kontaktinformasjonen min slik at jeg kan støtte deres organisasjon månedlig. Til nå har jeg allerede forsøkt å takke nei uten resultat... Så når dama spør om telefonnummeret mitt så lyver jeg og sier at jeg akkurat har fått meg ny telefon med et nytt nummer som jeg har hjemme, så jeg kan hente den og komme tilbake!

Det funket. Takk gud.

Jeg dro rett hjem og låste døra ifall de skulle komme etter meg. Resten av dagen var jeg smålig irritert over hele situasjonen. Jeg fikk også litt dårlig samvittighet siden jeg måtte lyve for å komme meg unna men det var jo ingenting annet som funket. Jeg skjønner at du forsøker å verve folk men ta et nei takk da. Det er forskjell på å være en god selger og en straight up plage.

{

Dessuten støtter jeg mest organisasjoner som har med dyrevern å gjøre. :') I hovedsak NOAH, Dyrevernalliansen og WWF. Hadde aktivistene stått der for å verve folk som skulle betale for å hjelpe nesehorn eller noe, sign me up!

Jeg elsker å ha noe å se fram til, noe å glede meg til. Jeg lever virkelig for fine planer som konserter, festivaler og andre happenings. Om 2 uker tar jeg og sambo ferie og den samme uka skal det arrangeres PRIDE på Sortland for første gang! Jeg gleder meg! Stormberg(jobben min) er med som støttespiller så jeg skal selvsagt gå i tog og rope hurra for kjærleiken! <3 Jeg har kjøpt inn pride-flagg og er i full planlegging av outfit for anledningen!

Så langt har vi ikke så store ferieplaner enda, men vi skal i det minste på hyttetur og i bryllup. Kos!

For en uke siden tok jeg ny tatovering! Jeg har hatt lyst på en kent-tatovering lenge og jeg fant ut at nå var det på tide. Jeg og sambo var på avskjedskonserten deres i Kiruna i oktober i fjor og det var så vakkert. ❤ Nå har jeg kent og In Flames tatovert på meg så nå mangler jeg bare RHCP så har jeg mine 3 favoritter.

Jeg har allerede tatovering i nakken og på begge underarmene men det er flere år siden sist jeg tatoverte meg. Jeg grudde meg en god del denne gang, tidligere har jeg kun vært glad og spent. Jeg hadde nemlig hørt at innersiden av overarmen skulle være ganske pain, men jeg ble positivt overrasket siden det var no problem at all! :')

{


Vi är för alltid.

Hallo i luken.

Jeg har vært helt ødelagt av allergi de siste dagene. Jeg er allergisk mot støv, pollen og katter. Love my life. Spesielt siden allergien oppstod helt plutselig for typ 3 år siden. :') Jeg blir så sykt slapp når jeg er tett i pappen. Alt er slitsomt. Får jo nesten ikke puste hvis jeg prøver å spise for eksempel.

Whatevz. I dag så jeg ferdig siste episode av Breaking Bad. Jeg begynte på det i forrige uke og det var vel bra. Ikke "omg verdens beste serie" men bra. Jeg føler serier er hypet opp 99% av tiden. Jeg synes ikke at Orange Is The New Black var  bra heller - bra men ikke superbezt. Jeg og sambo får vel knø oss til å se Game of Thrones snart, blir vel skuffet der også. ;)

Jeg føler meg fortsatt ganske careface. Jeg går på autopilot. Oh well, jeg hadde i det minste en kjempefin helg hos svigermor. Etter cirka 7 år med mas fikk hun endelig klippe håret mitt. Senere på kvelden ble vi med et vennepar på fisketur. Det vil si at vi jentene drakk pils mens mannfolkene fisket. :)


What keeps me going. ♥

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv