hits

Åååh, formen! *snørre-emoji* Jeg lurer på om jeg har inhalert basselusker i helgen ettersom formen min er helt i dass for tiden. Men men, det er vel egentlig helt normalt etter en festival hvor man har stått tett i tett med alle i publikum. Fæsterålen 2017 ble i hvert fall en suksess!

På fredag var vi på vorspiel med jobben til sambo mens på lørdag var han noe (meget) redusert så jeg og en venninne vorset litt hjemme hos oss bare. Zoo, DeLillos og Sivert Høyem var 10/10! Jeg ble til og med bedt om å gi terningkast av avisen og jeg viste selvfølgelig ett soleklar terningøye seks. :') Bra stemning, god drikke, fine folk. ♥ Nå tror jeg at det blir rolig fram til sambo's bursdag neste helg.

{{

{

Jeg ble rødhåret i januar i år. Jeg hadde aldri vært redhead før så jeg visste egentlig ikke hva jeg gikk til. Huff. I begynnelsen farget jeg håret med Manic Panic - en semipermanent hårfarge. Det vil si at for hver gang man vasker håret så forsvant fargen gradvis. Ingen hadde fortalt meg at den flekket av på alt. Luer, sengetøy, håndduker, hetter på hettegensere... Jeg var rød på ørene, i panna og i nakken. Hver gang jeg vasket håret så det ut som om noen var blitt myrdet i dusjen.

Jeg har fortsatt rødt hår - enn så lenge, men nå er det farget med permanent farge så det farger ikke av på alt. Jeg skal snart farge bort det røde. Ikke for at jeg ikke trives som redhead men fordi jeg er lat. Ettervekst er så ork. Jeg prioriterer heller ikke å dra til frisør for å farge håret så jeg har gjort alt selv. Jeg har lyst til å spare håret mitt langt og da burde man vel heller ikke farge håret så mye. Jeg vil heller ha langt brunt(naturlig) hår enn kort rødt hår. ;)

Men selvfølgelig nå som jeg har bestemt meg for å kvitte meg med den røde fargen snart så har jeg blitt overrøst med kommentarer om hvor godt jeg kler rødt hår og hvor fin fargen er. Jeg har brukt litt forskjellige nyanser av rød men håret mitt har for det meste vært mørkerødt/burgunderrødt.

{{

I går var vi i bryllup. ♥ Hurra for kjærligheten! Sambo kjøpte seg ny Riccovero-dress for anledningen og jeg fikk overtalt han til å kjøpe seg sløyfe. Hurra! Han har aldri brukt sløyfe tidligere, kun slips. Altså slips er jo også fint men jeg synes at sløyfe er enda finere :') Jeg hadde på meg min første maxi-kjole ever, selvsagt fra Ebay. Ingen hadde fortalt meg hvor struggle det er å gå med maxikjole i trapper da. Eller hvor mange som trødde på kjolen min mens jeg satt ved bordet og folk skulle gå forbi... Men jeg fikk mange fine kommentarer. Gult er kult!

Jeg spiste salat, gulrotkake, drakk ipa og koste meg. Jeg måtte til og med danse med brudgommen! Jeg har aldri danset slik før så jeg regner med at jeg så ut som en pinne med malplasserte hender. *le*

{{
Mitt alt. ♥

De siste ukene har bestått av hagefest og hyttetur. Eller det vil si at vi dro på hyttetur, men endte opp med å ligge i telt. SKULLE HA GÅTT TIL SPECSAVERS. Haha, neida. ♥ Jeg elsker jo å ligge i telt så det gikk bra! Selv om det ble en del syt fra sambo da vi våknet opp tidlig en morgen med steiksol på teltduken og sikkert rundt 30 grader inne i teltet. Å slå opp telt i skyggen nei hva er det for noe. :')

Naturechild med pollenallergi si.

Nå har vi en uke ferie igjen. Det vil si at sambo startet på jobb igjen på mandag mens jeg har fri til neste onsdag. Det har vært deilig med en relativt rolig sommerferie - I motsetning til i fjor hvor vi var 2 uker i USA. Jeg sa det i fjor og jeg sier det i år igjen: Borte bra, men hjemme best!

{{
Vi feiret tanta til sambo's 60 års-dag. ♥ Mysigt! 

Hallo i luken. Nå har jeg gått gjennom hele vennelista mi på facebook flere ganger og det endte med at jeg slettet 61 personer. Folk som ikke hilser på meg når vi møtes face to face. Folk jeg ikke har snakket med eller sett på årevis. Folk jeg har null kontakt med. Folk jeg gikk i klasse med tidligere for eksempel. Det kan godt hende at noen blir fornærmet av den grunn men det driter jeg i. Jeg er lei av å få opp så mye tilfeldig og uinteressant dritt på facebook. :')

Ellers så har jeg sett en dokumentar i dag som gjorde inntrykk: Who killed Lindbergh's baby? De som kjenner meg vet at jeg lever for mord/voldtekts- og bortføringssaker.

{

Forrige helg var det Pride-parade på Sortland for første gang noensinne. ♥ Jeg var såklart der! Ikke bare fordi jobben min(Stormberg) var støttespiller men fordi kjærlighet er noe jeg oppriktig bryr meg om og vil kjempe for. Hurra for kjærleiken!

{{

Jeg og bestevenninna mi startet dagen med champagnefrokost før vi dro bort til paraden og gikk i tog. Vi var ombord på hurtigruta før turen gikk videre til kulturfabrikken hvor vi hørte på sanger og taler etterpå. Det ble en kjempefin dag og jeg håper at det kan bli et årlig arrangement på Sortland/i Vesterålen.

{

{{

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv