hits

Mitt forrige innlegg var veldig negativt, det er jeg fullstendig klar over. Jeg er ganske negativ for tiden. Dette med renovering tar så ekstremt på. Sambo jobber på spreng for å bli ferdig ettersom at han ser hvor mye det plager meg. Jeg liker rutiner og å ha ting på stell. Det er bra for psyken min. Mens oppussingskaos gjør meg til et nervevrak. Jeg har hatt flere sammenbrudd, selv før oppussingen bare fordi jeg gruet meg så ekstremt. Klump i magen.

Du leka med demona og de gjør dæ blind. Æ ber på mine knær, ikke slæpp dæm inn.
Det va så mye som gikk galt, men du følte det så rætt. Du sku'a vissta bedre - Du ble en fange i ditt eget nætt.


Jeg hadde i hvert fall en veldig fin helg med en pause fra renovering. Fæsterålen. Sortland sin årlige festival.  ♥

{
Sjekk isolasjonen og det fjerna vinduet i bakgrunnen da. He-he.

{{
Sto fremst på både RSP og Vidar Villa. <3

{
Fæsterålskraft!

*Svampebob-stemme: 2000 years later*

Hei! Nå har jeg ikke publisert noe på nesten 4 måneder gitt! Sommeren har gått sin gang med jobb, fest, ferie og festival. Egentlig skulle vi ikke noe spesielt i år (som å reise bort) ettersom at vi skulle bruke sommeren på å pusse opp kjøkken. Vel, vi pusser opp alright. Men det ble både stue og gang i tillegg. - Jeg hater det. Hvis jeg trodde jeg hadde angst tidligere. Hahahahaha. Jeg skulle bare visst.

Det er kaos, ergo blir jeg kaos. Vi er på det første og verste stadiet nå. Rivingen. Vi lever i glava. Det blir mer og mer hele tiden, plutselig skulle det fjernes vinduer og byttes dører i tillegg. Det har ikke gått 3 uker ennå men det føles ut som om vi har levd slik i ett år minst. Som introvert er det ekstra krevende med folk her en gang og bestandig. Jeg trenger egentid. Jeg liker å slappe av med serier i ro og mak men det blir lite av det nå med hamring og banking 24/7.

Det er vanskelig å lage mat uten kjøkken - Jeg er drittlei ferdigpizza nå. Jeg må ta oppvasken i badevasken siden det er den eneste plassen vi har vann for tiden. Jeg misunner alle som ikke bor i oppussing. De fleste jeg kjenner som også pusser opp for tiden bor ikke i husene sine mens de holder på. Smartinger!

{

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv