hits

Se de nydelige nye solbrillene mine da! ♥ De som kjenner meg vet at jeg elsker Lars Vaular og jeg har lenge lett etter noe merch av han men jeg vil ikke ha en genser hvor det kun står albumtittelen eller en tilfeldig figur. Jeg vil enten ha noe med trynet hans plæstret på eller med navnet hans skrevet over alt. Derfor fikk det heller bli solbriller denne gangen! 


Gangster vil være rapper, rapper vil være gangster.

Du e stugg.
Du e feit.
Ka faen du trur at du e egentli?
Du førtjæn ingenting.
Du burde bærre gå å dø.


Jeg har slitt med ekstremt dårlig selvtillit tidligere i mitt liv. Jeg har heldigvis kommet meg et stykke på vei men jeg føler at jeg aldri kommer til å bli særlig sterk psykisk og mentalt. Jeg er overfladisk. Jeg elsker å ta selfies til Instagram. Jeg får komplimenter men jeg feier de kjapt under matten. Jeg husker aldri når folk sier at jeg ser bra ut, har en fin kjole eller slikt. Derimot gir du meg negativ kritikk så husker jeg det for alltid. Jeg kommer alltid til å huske da cellullittene mine ble påpekt. Jeg kommer alltid til å huske da en kompis la merke til at jeg hadde lagt på meg og kommenterte det på en uteplass. Jeg husker kommentarene om at jeg er barnslig, egoistisk og at jeg så bedre ut før.

Hvorfor er det egentlig slik? Hvorfor er vi så sykt dårlige til å ta til oss komplimenter men får vi kritikk så går det rett i hjernebarken. En dag skal jeg lære meg å elske like meg selv. One step at a time.

Jeg har brukt stemmeretten min. Har du?

Jeg dro å forhåndsstemte for 2 uker siden. Det går superfort, tar maks 2 minutter og man slipper å stå i kø slik som på selve valgdagen. Etter jeg dro å stemte så har flere spurt meg hva jeg stemte på og jeg har faktisk blitt litt overrasket over dette. Jeg trodde det var hemmelig valg... Neida. Jeg har ingen problemer med å si at jeg stemmer Venstre. Det står jeg for.

I leiligheten jeg og sambo leide før hadde vi et bilde på veggen av en tegnet ulv i et bur. Dette bildet hadde jeg klipt ut av en kampanje for dyrevern Venstre hadde for mange år siden. Nå er vel ulv i Norge-saken mer aktuell enn noen gang. Jeg stemmer Venstre fordi det er det partiet jeg har mest til felles med. De kjemper mye for dyrevern, men også liberalistisk for hvert enkelt individs behov. Oljeboring, hasjlegalisering, permisjon, studentmiljø. Lista er lang.

Jeg skriver ikke dette for å overtale deg til å stemme Venstre. You do you. Men jeg oppfordrer alle til å bruke stemmeretten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv