hits

"Let the past make you better, not bitter."

Dagens visdomsord. Man kan ikke leve i fortiden, man kan heller ikke forandre fortiden eller glemme den. Dårlige minner skal ikke skyves under en stol, men samtidig må man også komme seg videre i livet. Man må leve i "nuet" og ta en dag av gangen. Jeg har i hvert fall funnet ut at det er det som fungerer best for meg.

Jeg prøver å være den beste mulige versjonen av meg selv for tiden. Jeg har nevnt flere ganger før at jeg har vært en bitch tidligere, mens nå er jeg litt for dumsnill til tider og lar meg utnytte av mine nærmeste. Jeg må finne en mellomting fordi det er for lett å være for snill og da blir man brukt. Jeg må bli litt mer bitch igjen, bare ikke helt bitch slik som som jeg var. For eksempel kan jeg nevne at jeg aldri har tatt hint når kompiser har tråkket over streken og prøvd seg på meg, alle rundt meg kan se det men jeg selv har unnskyldt boys og sagt at de bare er hyggelige. Men det er fordi jeg selv har opplevd flere ganger at folk har tatt min vennskapelighet som flørting, jeg er jo bare hyggelig!

Jeg angrer ikke på noe som har skjedd i mitt liv, jeg har en del bagasje og har opplevd mye dritt men det har formet meg til det mennesket jeg er i dag. Det som ikke dreper gjør deg sterkere. - Det har jeg også skrevet før men det er korrekt. Without struggle there is no progress... Dæven, jeg kan jo mange inspirerende quotes.

Jeg har blitt knust av hjertesorg, jeg har slitt med angst, jeg har vært diagnosert som psykisk syk, jeg har vært suicidal, jeg har vært deprimert, jeg har slitt med spiseforstyrrelser, jeg har blitt både brukt og misbrukt. Men det har gitt meg bein i nesa, der inne, ved siden av okseringen min. *muskel emoji*

Jeg har endret meg ekstremt mye de siste årene. For det første så har jeg blitt en mye mer hyggelig person. Jeg er vennlig med alle og jeg tror godt om alle til det motsatte er bevist. Jeg var en real bitch før, mens nå har jeg så mye samvittighet at det tærer på meg det også.

Jeg hater å stresse, så jeg stresser for å ikke stresse... Jeg er alltid tidlig ute, jeg brukte å gå på jobb 1 time før jeg begynte slik at jeg hadde en halvtime for meg selv på kontoret. Jeg kan sitte på flyplassen i flere timer før jeg skal reise med fly, og jeg går til busstoppet en halvtime før bussen i det hele tatt kjører fra busstasjonen. Det er slitsomt. "Er det ikke bare å roe seg ned og slutte da?" Nei. Det er lettere sagt enn gjort.

Denne julen har fått meg til å innse mye, om hvordan jeg er som menneske og hvorfor jeg har blitt slik. Før brydde jeg meg mest om meg selv - nå setter jeg meg selv sist. Jeg går rundt å bærer på alle andre sine problemer, helt til det blir for mye og jeg kreperer i en suppe av følelser. Det er slitsomt. Jeg har alltid vært en lytter. "Psykolog Kristìn". Jeg spør alltid hvordan andre folk har det men folk spør sjelden hvordan det står til med meg. Det er ikke så nøye med meg. Så lenge de rundt meg er glade og fornøyde så kan jeg være ulykkelig. Jeg vil heller være misfornøyd enn at andre skal være det. Men jeg innser jo at ved å leve på denne måten så drar jeg meg selv ned i dritten - gang på gang. 

Det er faktisk lov til å være litt egoistisk. Det er mitt liv og jeg tar mine egne valg. Jeg forsøker i hvert fall, selv om jeg vet at jeg alltid har vært et lett bytte når det gjelder å bli overtalt. Det er lov til å si nei, det lærte jeg av psykologen min. Er det noe du virkelig ikke har lyst til og som du ikke behøver å gjøre? Si nei. Det er ikke en svakhet å kunne si nei - det er en styrke. 

Nyttårsforsett for 2016: Stå mer opp for meg selv. Sette ned foten. Si nei. Gjøre det JEG vil. Slutte å stresse 24/7.

Hvert år mens jeg har hatt en blogg så har jeg tatt bilder av alle julegavene mine. Den forrige bloggen jeg eide hadde jeg jo i 6 år så det ble en del bilder, men det var gøy å se tilbake på senere. I år har jeg også tatt bilder av gavene mine. Julegaven fra kjæresten fikk jeg før jul siden jeg brukte den på scootertur i Sverige. Jeg fikk en hvit Ulvang Rav-genser som jeg ønsket meg. Jeg ga han en sort Polaris scooter-genser samme helg. Det var jo litt kjedelig å ikke ha noe fra han under juletreet så jeg tror ikke at jeg kommer til å gi julegaver på forskudd flere ganger. ;)Bortsett fra det på bildet så fikk jeg 2 ekstra poser med ostepop men de overlevde ikke så lenge... *le*, et gavekort på Amazon og 6000,-
I dag kom min nye snøscooterbukse fra FXR i posten, sammen med mine nye scooterbriller fra Scott. *Glad jente* Nå gleder jeg meg til nyttår og Sverigeturer. Etterhvert blir jeg nok å skaffe meg FXR-jakken i samme serie også. Jeg synes klærne er kjempestilige i rosa, limegrønn og hvit. Buksen satt som et skudd og jeg gleder meg til å bruke den ute. :)


Jeg er litt stresset for tiden. Jeg holder på å pakke og styre til jul siden jeg drar hjem til familien i morgen, derfor har jeg dessverre hverken tid eller ordentlig lys til å ta fine bilder av brillene og buksen så jeg får heller vise hvordan de så ut på nettsiden. Jeg bestilte fra CBP.

Er det noe jeg angrer på så er det at jeg ikke hentet alle blogginnleggene mine om dyrevern på den forrige bloggen min. Jeg husker at jeg skrev et langt og sinna innlegg om Farmen-Frank etter at han hadde skutt et lam i hodet med tre kuler, bare for å provosere på tv.


Jeg husker at han sa på tv at han aldri kunne vært sammen med en vegetarianer, og at jeg tenkte "kjære" Frank, jeg ville ikke ha tatt i deg om du så var det siste mannfolket på kloden.

Jeg er ikke en "nazi-vegetarianer". Jeg har hatt samboer som var kjøtteter og det gikk helt fint. Jeg både kjøpte og lagde kjøttretter til han. Jeg har heller ikke noe problem med å sitte ved samme bord som folk som spiser kjøtt eller fisk. Men jeg liker også å provosere. "Tænk på grisongan!"


Da jeg ble vegetarianer merket jeg jo at folk hadde visse forventninger til hvordan jeg skulle være uansett. Ja jeg var kanskje litt stereotypisk med dreads-håret mitt... Jeg husker at Farmen-Frode i 2013 sa at "dreads er for lesbiske vegetarianere med katter og rare potteplanter i vinduet". Da lo jeg for meg selv og tenkte joda, jeg er både vegetarianer og har dreads men jeg er allergisk mot katt og kaktus er ikke vel ikke en rar plante.

Jeg fikk høre "hvor er vegetarianer t-skjorta?" Så jeg slo like gjerne på stortromma og kjøpte meg t-skjorter og topper fra både NOAH, WWF og Dyrebeskyttelsen. Hvorfor ikke? Det er klær i god kvalitet med motiv og budskap jeg brenner for og pengere går jo til en god sak.

Jeg har som regel et eller flere uro-momenter i mitt liv. Hele tiden. Er det ikke det ene så er det det andre. Jeg har alltid noe hengende over hodet mitt. Slik har det vært de siste årene så jeg begynner å bli flink til å skyve dumme tanker og slikt tull litt unna. Men selvfølgelig blir man lei av å alltid føle at man har en grå sky over seg, dette har jeg skrevet om før men jeg kan ikke få uttrykt nok hvor slitsomt dette er.

Det virker som om med en gang man har klart å takle en situasjon eller deale med dritt så kommer det noe mer, gjerne før man er ferdig med det som i utgangspunktet var problemet.

Alle sliter vel egentlig med sitt, men hvor mye dritt skal egentlig en person måtte bære på ene og alene? Og hvorfor kommer en ulykke sjelden alene?

Det som ikke dreper gjør deg sterkere.
Man må nesten bare tenke slik, at all erfaring er god erfaring. Så får man bare holde ut med dritt og håpe på en enklere hverdag.

Det er mange som tror det er vanskelig å velge produkter som er dyrevennlige. Det vil si produkter som ikke er testet på dyr. Men det er det strengt tatt ikke, flere og flere produkter innenfor både kosmetikk og hygiene blir animal friendly og cruelty free. Jeg vil skrive et ganske kort og enkelt innlegg om dette først, før så å gå nærmere inn på det ved en senere anledning. Bruker du colgate tannkrem? Bytt til Solidox. Behøver du en ny lypsyl? Skaff deg en EOS. Leter du etter en dyrevennlig deodorant? Kjøp Sterilan. Man behøver ikke å legge masse penger i luksuriøse merkevarer for å skaffe seg produkter fra bedrifter og merker som avstår fra dyretesting. 

Dessverre henger fortsatt flere av de store merkene etter, men det kommer seg sakte men sikkert. Noen merker har hoppet frem og tilbake fra PETA sin cruelty-free liste. De har vært der, også blitt tatt bort også er de tilbake igjen. Yves Rocher, Victoria's Secret og L'Oréal er slike merker. Dette er nødvendigvis ikke fordi merkene og bedriftene ikke satser på dyrevennlige produkter, men fordi noen av produktene deres blir solgt i Asia. Et spesielt eksempel på dette er Kina, hvor dyretesting er påbudt for å få lov til å selge produktet... Veldig dumt og gammeldags spør du meg. Skjerpings Kina! 

Dette vil altså si at leppestiften jeg bestiller fra Yves Rocher i Sverige ikke er testet på dyr men reiser jeg til Kina og kjøper den samme leppestiften så er den nok dyretestet. Tidligere kjøpte jeg så og si alt av kosmetikk fra Yves Rocher men nå har jeg gått mer over til Isadora. Isadora er 100% dyrevennlig. Jeg kan jo nevne flere dyrevennlige merker som jeg kommer på i farten: Boots, H&M, Carmex, Lush, Soap & Glory, Makeup Mekka, Balmi, Simple, Lumene og I love...Jeg har sett en god del serier i mitt liv, spesielt siden jeg har vært i et langt forhold med en kar som alltid måtte se på noe mens vi spiste middag eller før vi skulle sove. Det endte da med at vi byttet på å velge hvilken serie vi skulle se. Til nå har jeg sett alt av: One Tree Hill, Gossip Girl, Kongen av Queens, My Name is Earl, How I Met Your Mother, The Killing, Supernatural, Sons of Anarchy, Friends, The Big Bang Theory, Lost, Dexter, Skins, Misfits, Shameless, Smallville, Family Guy, Cleveland Show, American Dad, CSI: Miami, Veronica Mars, The War at Home og sikkert flere som jeg ikke kommer på i farten.Nå er jeg på slutten av Scrubs. Jeg har også tenkt til å se alt av Breaking Bad, Castle, Special Victims Unit, Californication, Prison Break, Person of Interest ++ Kanskje man burde se Game of Thrones eller Orange is the new black siden det skal være gode serier.. selv har jeg litt dårlig erfaring med veldig populære serier - The Walking Dead og American Horror Story har jeg for eksempel sett en del av men det falt ikke helt i smak.Jeg vil ikke påstå at jeg har noen spesielle preferenser når det kommer til serier, jeg liker kanskje spenningsfylte serier som inneholder skytedrama og pornografisk narkotika bedre enn en standard "chickflick" men samtidig så kan jeg bli like underholdt av å se på Top Model som Hells Kitchen, That 70's Show og Cold Case.

Top Gear, Auction Kings og Storage Wars er jeg derimot ekstremt lei av.Jeg var på riksen(riksgrensen) i helgen og kjørte snøscooter! Det var kjempegøy selv om jeg både veltet med scooteren, falt av, og for første gang kjørte på en stein. *klappe av meg selv* Men det var en kjempekoselig tur. Jeg kjøpte meg votter for 500 spenn før vi dro dit og det er vel den smarteste investeringen jeg har gjort på lenge. Jeg var godt kledd i boblebukse, parkas, superundertøy, ullsokker, ulvang-genser, buff i halsen, lue, votter og scooterbriller. Men til neste gang skal jeg investere i en god kuldekrem siden jeg merket tendenser av kuldeeksemen jeg hadde som barn. Det er jo ikke så rart i den kalde, tørre fjelluften.

Vi kjørte til Katterjokk og spiste på Ebbes Kök. Der hadde de vegetarburger gitt!
Hvorfor bor ikke jeg i Sverige...

I forrige uke kjøpte jeg meg et par jeans i merket Never Denim fra Bik Bok. Dette er en revolusjon siden jeg ikke har hatt på meg en dongeribukse siden 2009. Det eneste jeg har brukt siden da er pyjamasbukse, joggebukse og arbeidsbukse(med kneputer og verktøylommer på). Hvorfor har jeg ikke brukt bukser? Fordi jeg ble helt hektet på å gå med tights og leggings. Jeg har prøvd fine jeans i butikker flere ganger men jeg har fått helt klaustrofobi av tanken på å skulle gå med det. Men nå bestemte jeg meg for at det va på tide å skaffe seg et par jeans. Det er veldig uvant med sømmen i skrittet. *le* Men jeg merker jo at det er en hel del varmere å gå med bukse enn med tights i minusgrader.

I år skjedde det samme som i fjor, jeg dro ut og ned i byen for å handle julegaver... men kom hjem med mest til meg selv. I fjor kjøpte jeg så å si hele Carlings, så jeg var flinkere i år! *klapp på skuldra* Jeg har bestilt alt av julegaver på internett men i noen av gavene ville jeg legge ved noe fra butikker(litt snop/kosmetikk f.eks).

Jeg var innom både VITA, H&M og Bik Bok... Det endte med at jeg kjøpte meg litt sminke fra Isadora på VITA, tøfler på H&M og 2 topper og et par jeans fra Bik Bok.
Jeg har vært uten internett i et par dager nå. Jeg har ikke mobildata siden jeg ikke har abonnement så jeg er kun online på trådløse nettverk hjemme eller hos mine nærmeste. Derfor har det vært radio silence på bloggen. I dag har jeg lyst til å skrive et ganske seriøst blogginnlegg. Let's talk about love!

Jeg ble sammen med en langhåret gitarist i fjor som utad var alt jeg noen gang hadde ønsket meg og han ble det fineste jeg hadde. Han gikk med converse, band t-skjorter, hadde hull i øret, fregner, tatoveringer og alt det overfladiske stemte. Folk sa vi var et fint par og vi begge var "party people" så vi gikk godt overens på den måten. Jeg er fotogen og fikk han med på masse bilder og folk mente at vi var rock 'n' roll sammen. Dessverre klarte jeg ikke å trives, å være seriøs eller å se en framtid med denne mannen. Jeg brøt sammen og det rev meg opp innvendig og følelsesmessig. Hvorfor? Fordi jeg virkelig ville at det skulle fungere. Jeg ga forholdet flere sjanser og prøvde virkelig hardt. Jeg la mye tid, energi og penger i forholdet og jeg synes fortsatt at det er veldig trist å tenke på det i ettertid. Jeg er takknemlig for alle de fine minnene, festene og alle nye sanger, artister og band han viste meg. Jeg kommer aldri til å i det hele tatt prøve å glemme han fordi han hadde en såpass stor innvirkning på meg og mitt liv.

Endelig kommer mitt første blogginnlegg om dyrevern, wohoo! ... På denne bloggen vel og merke. På min forrige blogg blogget jeg så å si bare om dyrevern, ellers la jeg ut bilder fra Instagram og av mine rosabloggerske innkjøp og outfits.

Jeg bruker å si at jeg er "Dyrevern 101". Det er flere grunner til dette som jeg kan bryte ned i bolker.- Jeg er vegetarianer. Jeg har ikke spist kjøtt på 3 år. *Klapp på skuldra* Egentlig startet prosjekt vegetarianer for meg som en kjøttfri måned, men jeg trivdes så godt med det at jeg bare fortsatte og nå lever jeg et fullverdig liv med soya og trives veldig godt. Jeg kommer definitivt til å skrive lengre innlegg om livet som vegetarianer senere.- Jeg bruker hverken pels eller skinn. Kun fuskepels og polyuretan. Jeg er sterk motstander av pelsoppdrett og synes at (for eksempel) minkfarmer er forferdelige. Jeg har vært med på flere underskriftskampanjer tidligere og gått rundt til naboene og fått underskrifter for nedleggelse av pelsdyroppdrett. Skinn er død hud fra kyr og det vil jeg hverken sitte på eller ha på meg av respekt for dyret. Jeg eier heller ikke plagg med angorapels fra kaniner eller sko med selpels.- Jeg bruker ingen produkter som er testet på dyr. Alt jeg bruker fra tannkrem til sminke er dyrevennlig. Jeg synes det er helt sykt at mennesker fortsatt i dag, i 2015 tester kosmetikk på rotter, marsvin og kaniner. Sminke, medisiner, siggaretter... Det må ta slutt.- Jeg er i mot at dyr brukes som underholdning. Min største bekymring er sirkus. Få elefantene ut av sirkurs ! Jeg kommer heller aldri til å betale penger for å se hvaler, seler eller delfiner i fangenskap. Alle som skal diskutere nonsens om at dyrene gjør triks fordi de vil det selv og at de har det fint i waterparks kan se Blackfish og The Cove med en eneste gang.

*Ler av overskriften*
I dag er jeg lat. Jeg har nevnt før at mine nærmeste kaller meg "hobbyalkoholiker" siden jeg som regel inntar alkohyler hver fredag og lørdag. Men ikke i dag! *kryss i taket* Det sludder sidelengs og det er superglatt ute pluss at jeg var på litt av en kanonfylle i går(jeg har svake minner om at jeg krøp rundt på gulvet). Jeg blir aldri dårlig dagen derpå og var invitert på en annen fest i dag men jeg følte faktisk for å bare slappe av. Jeg vurderte veldig fram og tilbake siden jeg som regel alltid ender med å drikke selv om jeg i utgangspunktet ikke skal det men jeg kjenner at det faktisk var helt greit å ta det med ro i dag. Vi dro på butikken å kjøpte inn ostepop, sjokolade, potetgull, energidrikke og annet godt også har vi benket oss foran Netflix og sett på Scrubs.. Vi begynner å nærme oss slutten nå!

 

Ikke ta livet så seriøst, ingen kommer seg ut av det i live uansett.

Jeg tar ikke livet så seriøst... til tider kanskje for useriøst. Men jeg har erfart at det er lettere å takle hverdagen når man lærer seg å ikke ta ting så seriøst. Ingen overanalysering = ingen bekymringer.

Problemet med dette er det å huske på å fortelle folk at de ikke må ta meg seriøst. Jeg spøker og tuller hele tiden. Til tider hører jeg bare meg selv si en masse bubbel som bare renner ut av kjeften, og jeg har opplevd at dette har vært et problem/blitt en misforståelse for nye folk som ikke kjenner meg så godt. Så jeg prøver å være flink til å si ifra om dette på forhånd. Jeg har flere ganger blitt kalt "luremus" og jeg har blitt anklaget for å flørte - når jeg egentlig bare er hyggelig. Ja, jeg spøker med alt og kan kanskje være litt grov til tider, men jeg har jobbet sammen med bare mannfolk de siste 3 årene så det skulle jo bare mangle...Jeg tråkker ofte i salaten og skulle til tider stappet foten i kjeften heller, det er da jeg får høre: "Det går ann å tænke sæ litt om Kristìn!" eller "Du MÅ ikje sei absolutt alt du tænke!" Hvorfor skal jeg tenke før jeg snakker når jeg ikke vet hva jeg skal si før jeg har sagt det? Jeg mener jo ikke noe vondt med det heller, som regel er det bare folk som misforstår og tolker min ærlighet som spydighet.

Jeg er meg, uten filter, usensurert.

Kjærlighet. Det kan være det beste i verden, det kan være det verste i verden. Det kan være sommerfugler i magen, eller en tung klump. Det er når han har makten til å både gjøre deg til den lykkeligste personen i verden og den tristeste personen samtidig at det er ekte kjærlighet og at det er verdt strevet.

Kjærlighet skal ikke være lett, men det skal heller ikke være noe man holder fast med nebb og klør bare for å ha noen. Eller bare for den ene partens del. Trives du ikke i et forhold? Kom deg ut. Det er bedre å være alene enn å være i et dårlig forhold.

Jeg vil ha et anker. En som alltid er der for meg uansett hva jeg måtte slite med. Mitt anker. Han som holder meg tilbake slik at jeg ikke flyter av sted. Han som holder meg tett og overtaler meg til at alt kommer til å ordne seg. Jeg tenker at alt skjer for en grunn og til slutt ender man opp der man er ment til å være uansett.

Jeg har fått helt dilla på leppestifter i det siste. Jeg har flere fra Yves Rocher, i forrige uke kjøpte jeg meg en fra Isadora og her om dagen mottok jeg hele 12 Heng Fang Balm leppestifter jeg bestilte fra Ebay. Jeg har bare testet ut 5 av de til nå, og jeg tenkte at jeg kunne gi noen av de til venninner i julegave... av de ubrukte såklart. ;)Siden jeg kjøpte de på Ebay var jeg litt redd for at de skulle være dårlige. Jeg har ganske god erfaring med leppestifter men i fjor kjøpte jeg en som var kjempedårlig fra Makeup Mekka og siden det har jeg vært skeptisk. De var litt harde og vanskelige å påføre i begynnelsen, men jeg mistenker at det kan ha noe med transporten å gjøre også, samt at de lå i minusgrader i postkassen min. Men etter å ha fått varmet opp en leppestift(jeg holdte den mot en varmevifte) også påføre et par lag så blir den myk og veldig fin. Holdbar er de også! :) Men det beste av alt er at de er dyrevennlige, det vil si at de ikke er testet på dyr. Jeg bruker ikke kosmetikk eller noen slags produkter som er dyretestet. 

I natt tok jeg en IQ-test... Hva gjør man vel ikke når man er søvnløs og kjeder seg, og resultatet mitt var 104. Jeg har hørt at hvis man har over 130 begynner man å nærme seg en smarting, Einstein hadde 186 har jeg hørt, men i følge Google har Einstein like mye som Stephen Hawking = En IQ på 160. Så hvem vet. Jeg har også hørt at man må ha minst 30 i IQ for å kunne åpne en dør, og 45 for å kunne lukke den igjen...

Da jeg var yngre og bodde hjemme(altså før 16-årsalderen) så tok jeg og lillebroren min samme IQ-test, og han fikk da en god del høyere score enn meg. Det er jo ikke overraskende at lillebrorsan(som ikke er så liten lengre) bare får 6'ere i alle fag på videregående. Det er forresten 5 år mellom meg og lillebrorsan, som vil si at hvis jeg var 15 så var han 10... Wonderboy!


Det vakreste, 6 år gamle bildet jeg fant av oss i farten. *gapskratt*

I september 2013 skaffet jeg meg dreads, etter å ha siklet over slikt hår i flere år. Jeg elsket egentlig å ha dreads, det var så enkelt. Etter en stund med de, da jeg og hodebunnen min var blitt vant vasket jeg bare håret 1 gang i uken. Man trengte aldri å tenke på hårspray, olje, balsam, hårkur, sletting/krølling også videre. Men det var såklart ikke alt som var like gøy bestandig.. Jeg vasket håret mitt med en spesiell dreadsshampoo som fikk håret mitt til å lukte våt hund til tider. Jeg satte meg fast i paljettkjoler... eller busker og greiner på jobb. Men samtidig var det kjekt siden jeg aldri trengte å bruke hårstrikk, jeg kunne jo knyte håret opp i seg selv og jeg slapp å få det i ansiktet hvis det var vind ute.


Jeg gjorde ikke så mye med mine dreads til slutt, jeg lot for det meste håret bare gro og leve sitt eget liv. I begynnelsen styrte jeg mye med dreadsene, jeg "palmrolled"(formet) de cirka en gang i uken og jeg brukte voks, spray og pudder. Men til slutt ble jeg lat. Det verste var alle stereotypene jeg fikk høre siden jeg hadde slikt hår... Folk så automatisk på meg som en blanding av marijuana, bob marley og hippieveggis. Jeg er jo vegetarianer og hippiestilen synes jeg faktisk er kul så den tar jeg på min kappe. ;) Pluss at jeg dro på hippiefestival i sommer.

En annen ting jeg mislikte var at folk så på meg som urenslig og folk som forbinder dreadlocks med lus... Nei, man behøver ikke å være skitten og aldri vaske håret selv om man har dreads, man vasker det bare med en annen type shampoo som ikke skummer og man lar være å bruke balsam. Og hodelus har ingenting med renslighet å gjøre. Nå skal det sies at jeg har hørt om folk med dreads som ikke vasker håret i det hele tatt, og jeg har hørt unnskyldninger som at "hodebunnen renser seg selv 1 gang i måneden"... Men jeg vasket i hvert fall mine dreads.

Etter 2 år ble jeg lei. Håret ble tyngre og tyngre, spesielt mens det var vått. Så for et par måneder siden begynte jeg å gre ut dreadsene. Jeg synes det var kjempedigg å bruke balsam, håroljer og hårkur igjen. Bare det å gre håret er uvant og jeg tar meg selv i å glemme det av. Jeg har enda dreadsknuter igjen i bakhodet, men de blir mindre og mindre. Jeg må bare orke å gre ut alt... Det har virkelig vært en tålmodighetsprøve. Nå gleder jeg meg bare til å bli ferdig, fordi da skal jeg få klipp og farge hos bestevenninnen min som er frisør. :)

Jeg tenkte jeg kunne legge ved noen bilder, selvfølgelig kjenner jeg at jeg savner de litt allerede da..
Tenk at jeg er fri for gass i kullsyremaskinen allerede! Jeg har ikke hatt den i en uke enda... Jeg fikk den jo i bursdagsgave på onsdag og på søndagskvelden var det lite fres igjen. Jeg er så lei meg siden jeg elsker boblevann/vann med kullsyre. Eller bubbely water som jeg kaller det for. *fnis* Jeg fikk jo også 5 smaker til den i bursdagsgave - sitron, pære, eple, bringebær og jordbær. Pære brukte jeg som blandevann i helgen, men vanlig vann med kullsyre er fortsatt favoritten. :) Jeg må vel begynne å hamstre slike gassflasker... Overskriften på innlegget var passende ja? Vanlig vann virker nemlig ikke så fristende lengre.

Men nå står frokost og Svenske Hollywoodfruer på menyen. Jeg elsker blomkål og blomkålsuppe så jeg er litt hektet på denne Rett i koppen for tiden.


Bursdagsrosene mine lever fortsatt i beste velgående. ♥ Og ja, det er en adventskalender som ligger bak datamaskinen.

Tidligere i år byttet jeg brukernavn på både Instagram og Twitter. Jeg byttet da fra "xoxomassacre" til versusverden. Før het jeg xoxomassacre overalt siden jeg laget brukernavnet da jeg var en liten emokid. Den eneste plassen jeg ikke får endret brukernavn er selvfølgelig det jeg bruker mest - Snapchat.

Jeg skapte også en VSCO-konto etter å ha fundert på dette en god stund. VSCO er en helt annen type bildeplattform. Man kan hverken like eller kommentere på andre folks bilder og det er det som er litt av hele vitsen. det skal bare handle om bildene i seg selv, og ikke det å hustle likes.

Her er en collage av noe av det som finnes på min VSCO, jeg laget den i sommer så det finnes en hel del nye bilder der nå. Gå gjerne inn å ta en titt!
Link: http://versusverden.vsco.co/

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv